Ruimte voor geluk! 
Op werk en in vrije tijd

Een dag stilte

Wil je een dag voor jezelf, inspiratie krijgen of nieuwe energie opdoen?

Een stiltedag is een goede manier om even afstand van je werk of dagelijkse bezigheden te nemen. Tijd om tot jezelf te komen. Voor iedereen die eens kennis wil maken met stilte en meditatie of behoefte heeft aan verdieping na een mindfulness training én houdt van het strand organiseer ik een Stiltedag aan zee. Heerlijk aan het strand opladen. Daarnaast organiseer ik een dag stilte in Driebergen. Ook organiseer ik regelmatige kortere verdiepingssessies in Amersfoort.

Tijdens de dag kun je deelnemen aan een vrijblijvend programma met o.a. een wandeling in stilte en verschillende meditaties. Er is voldoende tijd voor eigen invulling: tekenen, lezen, schrijven ... Het belangrijkste is dat je de dag naar jouw wens invult.

Iedere stiltedag heeft een eigen thema. Dit thema past bij het seizoen, maar staat ook gelijk aan de kwaliteiten die voor mij belangrijk zijn en waar ik de deelnemers graag meer van laat ervaren.

  • Groeien - Wat je aandacht geeft groeit! De kracht van mindfulness is niet alleen het aandacht geven, maar ook dat daarmee focus ontstaat en ruimte om zaken die je belangrijk vindt meer te laten ontwikkelen. Wat wil jij aandacht geven?
  • Stralen - Zonder wrijving geen glans Soms is het nodig om ergens tegen aan te lopen en daarmee beter vorm te geven aan wat je wilt. Zoals een diamant die geslepen wordt en daardoor steeds mooier gaat stralen. Wat maakt jou stralend?  
  • Loslaten - Als je loslaat, heb je beide handen vrij Alleen door af en toe iets te laten of afscheid te nemen, ontstaat weer ruimte voor nieuwe dingen. Soms probeer je krampachtig alle ballen hoog te houden. Vaak merk je pas nadat je iets loslaat wat dit voor nieuwe mogelijkheden geeft. Wat wil jij loslaten?
  • Opladen - Kies je eigen oplaadmomentjes Voor ik mindfulness deed, voelde ik me soms net een oplaadbatterij. Ik ging door tot mijn energie op was en dan nam ik de tijd om weer bij te tanken. De levensduur van een batterij is dan het langste. Inmiddels weet ik dat dit voor mij anders werkt. Nu neem ik elke dag even tijd voor opladen en af en toe dus een hele dag, weekend of week. 

Locaties:

Stiltedag aan Zee - Kijkduin

Via een mooie route loop je door een natuurgebied naar de strandtent. De ruimte is afgesloten van het restaurant en heeft  een eigen buitenruimte (deels overkapt). 

We zitten apart, maar op de  achtergrond hoor je af en toe een gesprek of muziek. Het strand, de wind en de zee zorgen voor rust.


Stiltedag - Landgoed de Horst

Op landgoed de Horst gebruik ik een klein gebouw op het terrein van De Baak. Een hele fijne ruimte met kleine zolder erbij om je even te kunnen terugtrekken. De gebouwen zijn mooi vormgegeven en overal zie je kunst. Allemaal midden in de natuur. 


Praktisch

De dag start om 10:30 uur en eindigt 17:30 uur. De kosten zijn 75 euro inclusief btw. 

Dit is inclusief programma, mooie ruimte, gedurende de dag koffie, thee, water, fruit en een heerlijke lunch. 

Reserveer alvast een plek! Je kunt tot 4 weken van te voren kostenloos annuleren, mocht de dag toch niet uitkomen. 

Wil je de dag organiseren vanuit het werk of met een groep vrienden? Combineren met een heisessie? Of heb je andere wensen? Laat me weten wat je ideeën zijn, dan bespreek ik graag de mogelijkheden. 

Kijk in de agenda waar en wanneer de dagen gepland zijn.