Ruimte voor geluk! 
Op werk en in vrije tijd

Mindful lunchsessie

Vaak beginnen we de werkdag met energie, maar gaan we moe richting huis. Tijdens de lunch is een mooi moment om in korte tijd met de afdeling of diverse medewerkers het effect van even stilstaan te laten ervaren. Je neemt met elkaar bewust de tijd om op te merken hoe het gaat en vaak geeft dat inzicht rust, maar ook energie om de dag bewuster voort te zetten.

Hoe is de sessie opgezet?

Een lunchsessie duurt minimaal een half uur en daarin wordt naast een oefening altijd kort mindfulness theorie gedeeld, zodat iedereen naast rust, nieuwe energie ook altijd voor zichzelf de sessie kan vertalen naar de dagelijkse werkzaamheden.

De lunchsessie kan binnen, maar ook buiten wandelend plaatsvinden.

Misschien is de mindfulness training of workshop ook interessant?

Praktisch

De lunchsessie is los te boeken. Een aansluitende sessie op dezelfde dag, week of weken kan ik gereduceerd aanbieden. Incompany is een ruimte met stoelen prima. Indien de organisatie beschikt over een speciale vitaliteits- of stilteruimte kan deze ook gebruikt worden. Tot slot kan Blijst ook een geschikte locatie zoeken. Graag hoor ik de wensen om een passend aanbod te kunnen doen. Qua indicatie is een lunchsessie voor 10-15 personen € 125 euro voor 45 minuten excl. btw

Contact kan telefonisch met Henriette Dierckxsens op +31 6 57 30 02 37 of via een mail.