Ruimte voor geluk! 
Op werk en in vrije tijd

Mindful coaching

Voor iedereen die het antwoord in zichzelf wil vinden. Vaak krijgen we het ene advies na het andere, maar het komt niet echt binnen. Vaak weten we het antwoord zelf wel, maar nemen de tijd niet om het te vinden. Daarnaast is de coaching speciaal voor medewerkers die te maken hebben met reintegratie na ziekte of zorgverlof. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is rustig weer aan de slag te gaan, zodat uiteindelijk het werk weer naar tevredenheid van jezelf en collega's kan worden opgepakt en de balans tussen werk en privé goed blijft.

Hoe is de coaching opgezet?

Een coachingssessie duurt 1-1,5 uur en daarin maak je kennis met mindfulness, doe je één of meerdere oefeningen en ervaar je de kracht van aandacht. Tijdens dit coachingstraject word je net als tijdens de mindfulness training via het opmerken wat er is en met kwaliteit van aandacht bewust van de ruimte die je hebt en de keuzes die je kunt maken. Goed voor jezelf zorgen is één van de basiskwaliteiten die je ontwikkeld. Mindfulness klinkt vaak simpel, maar het beoefenen is echt een kunst. Als je dat beheerst, merk je dat je zelf aan het stuur zit en minder geleefd wordt.

Misschien is de mindfulness training ook interessant voor jou?

Praktisch

Het intakegesprek is vrijblijvend. Daarin bespreken we de vraag en de behoefte aan coaching. De sessies kunnen op de werkplek of wandelend plaatsvinden. Blijst kan ook een geschikte locatie zoeken. 

Graag hoor ik de wensen om een passend aanbod te kunnen doen. Qua indicatie zijn de kosten € 100 per uur excl. btw.

Contact kan telefonisch met Henriette Dierckxsens op +31 6 57 30 02 37 of via een mail.