Ruimte voor geluk! 
Op werk en in vrije tijd

Referenties

Hieronder staan een aantal aanbevelingen en ervaringen van deelnemers. De meeste ervaringen zijn heel positief, maar ook de moeilijke momenten op met name een stiltedag heb ik weergegeven, omdat dit een goed beeld schetst van wat je tegen kunt komen op zo'n dag. En natuurlijk de tips, die ik vaak meeneem in vervolg. Ook op LinkedIn staan referenties over mijn manier van werken. Indien gewenst kan ik altijd meer toelichting geven.


Mindfulness training incompany

"De training heeft me meer rust gegeven en ik kan beter omgaan met stressvolle momenten. Met name door de adempauze te kunnen inzetten"

"Ik kan stressmomenten herkennen en weet dat het mijn keuze is er iets mee te doen. Vooral niet te streng zijn met mezelf. Het stress signaal schema is prima! Heel erg bedankt!

"Bewustzijn is gegroeid door de goede oefeningen, die je tussendoor kunt doen. Heeft meer rust gegeven en ik kan beter omgaan met stressmomenten. Voor mij had de sessie wat langer gemogen voor nog meer diepgang"

"Erg leerzaam, op goede manier gegeven en prettig werkboek. Het maakt me rustiger, minder snel oordeel klaarhebben en vaker de rust te vinden"

"Meer aandacht voor mezelf door vooral de ademmeditatie en bodyscan. We wisselden vaak van ruimte ivm de beschikbaarheid. Een vaste plek had ik fijner gevonden"

"Ik heb geleerd om (wat meer) mijn gedachten stop te zetten. En heel bewust moment van focus aan te brengen. Het lukt nog niet elke dag, maar ik blijf oefenen"


Een dag stilte

"Eindelijk de tijd om stil te staan bij mezelf" 

"Alle tijd om gedachtes goed op een rij te zetten" 

"Een heel bijzondere ervaring. Het deel na de lunch was best lang want wist niet heel goed hoe ik de tijd in moest vullen. Aan de ene kant denk ik daardoor dat het misschien mijn ding niet is, maar aan de andere kant wil ik het graag nog een keer kijken hoe het een volgende keer zou gaan"

"Aan alles gedacht!! Tot en met notitieboekjes. Inspiratie kaartjes ben ik niet aan toegekomen; voor de volgende keer!"

"Ik vond de ruimte Millers Beach heel erg mooi, in het begin binnen een beetje koud maar dat kwam helemaal goed met dat kacheltje. De buitenruimte was heel erg fijn. De lunch was lekker"

"Qua meditatiehouding moest ik in het begin erg wennen"

"Prachtige locatie"

"Ik heb de dag als geweldig ervaren. Het heeft mij de ruimte geboden om iets waarmee ik zat, anders te gaan zien en ook actie daarop te ondernemen. Mede door een tijdschrift dat ik tijdens deze dag heb gelezen. Nou zou je kunnen zeggen….dat had ook ergens anders gekund maar daar ben ik niet van overtuigd. 

"Vrijetijd duurde mij iets te lang"

"Millers Beach is echt perfect , het apparte gedeelte welke we hadden waardoor je in een intieme sfeer de oefeningen kunt doen en geen pottekijkers om je heen hebt. Qua oefeningen mocht iets meer uitleg en misschien wat meer variatie. Combinatie met strand is super, het eten was goed verzorgt echt gewoon prima"

"Prima prijs-kwaliteit verhouding voor deze dag"

"De gehele ambiance heeft meegeholpen (goede sfeer van de ruimte, de locatie an sich, het comfortabele gevoel bij de sfeerhaard, de zon, de luxe van de ruimte) om deze dag voor mij als geweldig te ervaren. En natuurlijk jouw begeleiding tijdens de meditaties, jouw rustige uitstraling en jouw goede zorg! 

"Het fijnste vond ik de rust, alleen zijn, focussen op mezelf"

"Super alle tijdschriften en tekenmateriaal, voor mij mocht er nog meer vrije tijd zijn"


Workshop

"Ik vond het een fijne, rustgevende ervaring. Merkte zelf wel dat het soms moeilijk was om mijn aandacht erbij te houden maar oefening baart kunst"

"Je hebt een prettige en rustige stem hebt. Je legt alles rustig uit. Het evalueren van de oefening heeft een meerwaarde. Daardoor hoor je ook van anderen hoe zij het ervaren. Ik geloof niet dat ik iets kan bedenken wat anders zou kunnen"

"Gezellig, warm, open, hartelijk, leerzaam, inspirerend. Je creëert een fijne sfeer. Aanwijzingen tijdens de oefeningen zijn prettig (en voor mij ook erg nodig!). Toelichting in begin mag wat strakker"

"Heel plezierig. Echt een momentje van ontspanning. Twijfel niet en zet de workshop neer hoe jij wilt"

"Leuke kennismaking. Misschien nog iets meer achtergrond toelichten. Ik zou deze workshop zeker aanbevelen"

"Je bent een ervaringsdeskundige en dat maakt dat je je goed kunt inleven in een ander die behoefte heeft aan ondersteuning. Je bent rustig en vriendelijk" 

"Heel relaxed. Goed, rustig en duidelijk. Je kunt niet overal een antwoord op hebben. Dat is ook goed"

"Prima locatie Millers Beach, misschien nu drukker dan normaal in verband met het fantastische weer, fijne ruimte, lekker eten"